El Real Madrid guanya a terres canàries en un partit d’altíssima anotació en el que ha pogut obrir escletxa gràcies a un magnífic tercer quart

El Real Madrid s’ha endut la victòria de Gran Canària en un partit que va significar la reedició de la final copera disputada fa dues setmanes i que també es van emportar els de Pablo Laso, en un partit que ha destacat pels grans percentatges de tir des del perímetre a la primera meitat.

Va ser un partit molt dinàmic en què els dos equips van semblar més centrats en els seus atacs que en les seves defenses, sobretot amb grans contraatacs en els quals van destacar els comandaments de Sergio Rodríguez i Oliver en els seus respectius equips.

 

Fitxa tècnica

Herbalife Gran Canaria.- Oliver (18), Salin (10), Newley (2), Báez (9), Omic (17), Pangos (6), Savané (3), Seeley (10), Rabaseda (5), Aguilar (13), Pasecniks (-) i Pauli (-).

Real Madrid.- Llull (9), Carroll (12), Maciulis (13), Thomkins (3), Ayón (21), Sergio Rodríguez (17), Nocioni (15), Rivers, Taylor (5), Hernangómez (4), Lima (-), Doncic (1) i Ndour (5).

Parcials: 24-26, 34-29, 10-14, 25-24

Àrbitres: Pérez Pérez, Calatrava i Sánchez Mohedas. Sense eliminats.

Pavelló: Gran Canaria Arena.