A guanyar amb Dani Salgado

0
El Catgas juga a Jumilla
Dani Salgado torna a la convocatòria un mes i mig després | FOTO: lnfs.es

El Catgas juga a Jumilla amb la intenció d’emportar-se tres punts vitals amb Dani Salgado, ja recuperat (21:15 h, ‘streaming’)

Un mes i mig després de lesionar-se en el partit de la Copa del Rei a la pista de l’Escola Pia, Dani Salgado torna a la convocatòria del Catgas per jugar amb el Jumilla aquesta nit. Encara que, com ell mateix reconeix, “no estic ni al 80% perquè amb prou feines porto tres entrenaments amb el grup, però sóc feliç perquè tornaré a fer el que més m’agrada, que és jugar al futbol sala”. Durant la seva absència, l’equip dirigit per Xavi Passarrius ha disputat un total de vuit partits, i només ha perdut dos. Gran culpa d’aquestes dades la té el pitxitxi de la lliga, Carlos Corvo, que ha fet un pas endavant, de la mateixa manera que la resta de la plantilla, i ja porta 13 gols a la competició. “S’ha jugat bé i s’han aconseguit bons resultats, això significa que la plantilla té qualitat i jo ara vinc a sumar”, reconeix Salgado, que espera poder estar en forma ràpidament i ajudar amb els seus gols. Precisament, avui reapareixerà a la pista del Jumilla, la mateixa on també va tornar a jugar després d’haver patit un trencament del taló d’Aquil·les la temporada passada. El golejador català recorda que “allà sempre m’han tractat bé i estic molt agraït”. Amb Dani Salgado recuperat, només queden a la infermeria Eric Pérez i el porter Esteve Plana, al que el Catgas ja ha buscat substitut pels pròxims mesos, Alfonso Prieto.

Tres punts vitals per jugar la Copa d’Espanya

Després de guanyar a casa al D-Link Zaragoza, el Catgas juga a Jumilla amb un clar objectiu: emportar-se una victòria que els apropi a la Copa d’Espanya 2016 a Guadalajara el pròxim mes de març. Guanyar a Múrcia seria fer un pas molt important per assolir aquest objectiu, i els jugadors ho saben. El Catgas actualment està situat en sisena posició, empatats a 14 punts amb el D-Link Zaragoza i ElPozo Múrcia, que són setè i vuitè. Per contra, el Jumilla és el cuer de la classificació amb cinc punts i només un partit guanyat. Encara que ho sembli, no serà fàcil que el Catgas guanyi avui, ja que tots els partits que ha perdut l’equip murcià casa s’han decidit per un gol, una estadística que indica que són un equip molt competitiu i que suaran per aconseguir els tres punts.