A Jorge Lorenzo només li val guanyar tot el que queda

0
Lorenzo creu que és difícil però no impossible recuperar els 18 punts
Twitter: @Lorenzo99
Lorenzo creu que és difícil però no impossible recuperar els 18 punts
Twitter: @Lorenzo99

Lorenzo: “18 punts amb Rossi són un marge difícil de recuperar”

El pilot mallorquí de Yamaha arriba a Philip Island segon del campionat a 18 punts de Rossi. A la carrera de Motegi (Japó) va arribar a liderar amb bastants segons de marge i tot feia pensar que seguiria amb la bona dinàmica i tornaria a recuperar-li punts a Rossi, ajustant més el campionat. Però la pista es va anar assecant i l’esforç que havia fet per obrir forat li va fer desgastar massa els pneumàtics, va haver de baixar el ritme, veient-se superat per Pedrosa i Rossi i sent finalment tercer. L’escenari canviava completament i ara era Rossi qui augmentava fins a 18 punts el marge per ser campió. Tot i això, Lorenzo creu que recuperar aquests punts és difícil però no impossible, tot passa per guanyar totes les carreres que queden i esperar que Pedrosa o Márquez quedin per davant de Rossi en alguna carrera.

“Després d’una altra carrera rara vaig perdre punts molt valuosos en Motegi, però encara lluito pel campionat. És veritat que 18 punts amb Valentino són un marge difícil de recuperar però ho intentaré per tots els mitjans” comentava Lorenzo en unes declaracions facilitades pel seu equip avui Dimecres.

Pel que fa a les seves sensacions de cara al Gran Premi de Philip Island comentava el següent:

“Ara afrontem una altra bonica carrera. Phillip Island és un circuit que m’agrada molt, però també ‘Val’ gaudeix allà així que serà interessant. És un traçat molt exigent per a la posada a punt de la moto, també a causa de les condicions meteorològiques, així que hem d’estar ben preparats“.

Veurem com es desenvolupa aquesta nova final pel campionat de MotoGP, veurem si Lorenzo serà capaç de reduir distància davant del líder Rossi, veurem un bon espectacle segur. Recordem que queden 3 carreres en joc, per tant 75 punts.