Ingressa a la presó un home per robatori amb violència a Lloret

Un home de 41 anys i de nacionalitat espanyola, detingut el 12 de novembre a Lloret de Mar per un presumpte robatori amb violència, ha ingressat a la presó, han informat els Mossos d’Esquadra en un comunicat.

La policia catalana el va detenir per un presumpte delicte de lesions i un delicte de detenció il·legal per atacar el propietari d’un bar de la població en el moment en què estava a punt de tancar.

El presumpte lladre i el seu acompanyant van robar presumptament uns 1.000 euros i després van accedir al domicili del propietari, on van robar dos rellotges i més diners.

El propietari del local va aconseguir demanar ajuda als veïns, i el Servei d’Emergències Mèdiques el va traslladar a l’Hospital Comarcal de la Selva (Girona) amb diverses fractures.

Els investigadors van detenir un dels presumptes autors a Lloret, i continuen buscant el segon individu que podria haver participat en els fets.

El detingut, amb nombrosos antecedents, va passar el 14 de novembre a disposició judicial i el jutge va decretar el seu ingrés a la presó.