Exgeneral nord-americà, confirma l’existència a Mart de estructures subterrànies i a la superfície i també que hi ha maquinaria extraterrestre.

L’exgeneral de divisió Albert Stubblebine, qui també va ser primer General del Comando d’Intel·ligència i Seguretat de l’Exèrcit dels Estats Units, i un dels més distingits soldats dels Estats Units, amb 16.000 soldats sota el seu comandament.

A Mart hi ha estructures i maquinària Extraterrestre - Diari Català Gran defensor de la guerra ‘psíquica’ i personatge clau en el projecte ‘Stargate, l’anomenat programa ‘visió remota’ que va ser revelat per la Journal of Scientific Exploration.

Aquest personatge, va ser un important element a la cúpula de l’alt comandament dels Estats Units, va efectuar en 2009 les següents declaracions en el llibre de Richard M. Dolan titulat UFOs & the national security state, l’encobriment revelat 1973-1991

Hi ha estructures en la superfície de Mart. I et dic, perquè quedi constància també de l’existència d’estructures sota de la superfície de Mart que no van poder ser vistes per les càmeres de Voyager que van passar el 1976. També et diré que hi ha màquines sota la superfície de Mart i hi ha màquines en la superfície de Mart que són visibles, es poden veure detalls de les mateixes, es pot veure el que són, on es troben, qui les van construir i un munt de punts addicionals sobre els seus constructors

Crec que aquestes revelacions que encara que no són noves, van ser poc difoses, evidencien el gran encobriment que hi ha sobre Mart, de fet, és possible que ens quedem molt curts amb les opinions que hem donat sobre el que mart realment alberga.

A Mart hi ha estructures i maquinària Extraterrestre - Diari Català
John Podesta, conseller de Barack Obama

 

Però no han estat només les declaracions d’aquest general les que semblen evidenciar el gran encobriment, també John Podesta, qui va ser cap de Gabinet de Bill Clinton i Conseller de Barack Obama com també actual president de la campanya electoral de Hillary Clinton per 2016, ha dit el següent en referència al tema OVNI.

És hora d’obrir la cortina sobre aquest assumpte. Tenim declaracions de fonts molt creïbles persones que estan en posició de saber sobre aquest fascinant fenomen, la naturalesa està encara per determinar.

És evident que alguna cosa molt important saben, i poc a poc, gràcies a les declaracions com aquestes, podem pensar que la realitat potser supera la ficció.