L’únic Ferrari Testarossa Spider fabricat directament per la marca

Quan tens molts diners i ets unes de les persones més apoderades del moment, tens l’opció de comparar-te el cotxe que vulguis i, fins i tot, crear-te un a mida, com si d’un vestit es tractés. Això és el que va fer Gianni Agnelli, nét del fundador de Fiat i una de les persones amb més poder adquisitiu d’aquell moment a Itàlia. Sota aquests paràmetres, Gianni es va fer construir al 1986 l’únic Ferrari Testarossa Spider que ha fabricat mai la marca italiana.

Ara, després d’uns quants anys de la magnífica creació, el Ferrari Testarossa Spider de Ganni surt a subhasta el pròxim 5 de febrer a través de la casa Artcurial. Tal i com hem dit, aquest model suposa l’únic Testarossa descapotable que va fabricar la marca, tot i que és cert que Pininfarina com a dissenyador havia mostrat extraoficialment altres models descapotables del mític model de la marca del Cavallino.

A subhasta l'únic Ferrari Testarossa Spider | Diari Català
Vista posterior del Ferrari Testarossa Spider

Gràcies a l’exclusivitat que suposa ser la única unitat construïda per Ferrari, la casa de subhastes espera vendre’l per un preu que es posicioni entre els 680.000 i 900.000 euros. El disseny és espectacular i segurament hagués tingut un bon volum de vendes si s’hagués produït regularment. Com no és el cas, ens hem de conformar en veure les imatges d’aquest únic exemplar de color plata (Gianni era un apassionat d’aquesta tonalitat i del material que dóna nom al color).

Una altra particularitat que té aquest Ferrari Testarossa Spider és l’ús d’una capota de lona completament funcional i la tapa de la zona del motor, el qual respira a través de multitud de sortides d’aire.

Si disposeu dels diners suficients i sou uns amants de la marca italiana, aquest Ferrari Testarossa Spider no podria faltar a la vostra col·lecció.