Abarth 695 Biposto Record com un homenatge al fundador Carlo Abarth

No fa gaire que es va presentar la nova generació del Fiat 500 però sense que s’especifiqués quan arribaria aquest rentat de cara al seu germà musculat. De moment, i com a aperitiu, podeu tastar una edició limitada de la versió més radical; aquí teniu el Abarth 695 Biposto Record.

Segurament us preguntareu el perquè d’aquest nom de Record ja que no té gaire sentit, però és una història interessant que us expliquem. Carlo Abarth, fundador de la divisió esportiva de Fiat que porta el seu cognom, va batre durant tota la seva vida un total de 133 rècords de tot tipus, entre ells un d’acceleració on va haver de posar-se a dieta per rebaixar 30 quilograms el seu pes i així aconseguir ser més ràpid que la resta.

Abarth 695 Biposto Record | Diari Català
logotip acreditatiu del Abarth 695 Biposto Record

Doncs bé, amb el Abarth 695 Biposto Record es rendirà homenatge a un home de rècords construint 133 unitats d’aquesta edició limitada. Totes elles seran en el color groc que veieu a les imatges (Modena Yellow) i amb un logotip específic situat a la part lateral posterior. A més a més, aporta un diferencial mecànic i, com totes les edicions limitades, una placa que confirma l’autenticitat del model amb el número d’unitat.

La resta del Abarth 695 Biposto Record és el mateix que el 695 Biposto convencional, és a dir, menys de 1.000 quilograms de pes i 190 CV de potència per un escorpí molt juganer que no ha especificat el seu preu, però sabent que el 695 Biposto val prop de 40.000 euros ja us podeu imaginar per on aniran els trets de l’edició limitada. Tot i el seu color groc llampant, costarà de veure’l ja que està previst que al mercat espanyol només arribin tres unitats.