Després d’intentar entrar en una comissaria amb un ganivet

Un home ha estat abatut aquest dijous a les portes de la comissaria de Policia del carrer Goutte d’Or, en el districte XVIII de París, després que hagi intentat entrar al recinte armat amb un ganivet i al crit d'”Al·là és el més gran”, segons informen els mitjans francesos.

Durant l’escorcoll del sospitós se li han trobat explosius, segons el Ministeri de l’Interior, si bé no està clar de quin tipus. Fonts del Ministeri han confirmat a ‘Liberation‘ que l’assaltant ha mort pels trets rebuts.

L’assaltant “ha intentat agredir un Policia a l’entrada de la comissaria abans de ser abatut pels trets de resposta dels agents”, ha relatat el portaveu del Ministeri de l’Interior, Pierre-Henry Brandet, i ha confirmat que abans d’atacar, cap al migdia, hauria cridat “Allah Akbar”.

L’individu duia “un ganivet i un dispositiu que podria ser un cinturó d’explosius”, ha explicat el portaveu del Ministeri a France Info.

Les forces de seguretat han procedit a acordonar tota la zona i la Policia ha demanat als residents que es quedin a casa seva i que s’allunyin de finestres i terrasses. A més, s’ha procedit al confinament a dues escoles situades a les proximitats de la comissaria.

“Això demostra que l’amenaça terrorista és particularment elevada”, ha destacat el portaveu. El succés es produeix precisament en el primer aniversari de l’atemptat contra el setmanari satíric ‘Charlie Hebdo’ en què van morir 12 persones.