Abraham Mateo ‘Disc d’Or’

0
Abraham Mateo Disc d'Or | Diari Català
Foto: Abraham Mateo -Sony Music

Abraham Mateo, Disc d’Or a Espanya amb ‘Are you Ready?’

‘Are You Ready?’, el nou disc d’Abraham Mateo, ha aconseguit convertir-se en Disc d’Or a Espanya en la seva primera setmana de vendes, segons ha informat Sony Music.

Alhora, el nou treball del jove artista ha entrat directament al número tres de les llistes de vendes d’àlbums a Espanya, i el videoclip del primer single, ‘Old School’ supera ja el milió i mig de visualitzacions.

‘Are you Ready?’ va ser gravat durant l’estiu passat entre Londres i Los Angeles. Com ja va fer en el seu anterior disc (‘Who I AM, 2014’), Abraham Mateo va viatjar a les dues ciutats per co-escriure el disc amb autors com Pooh Bear, Lindy Robbins, Talay Riley, Jef Martins, Kojak & A.C i Josh Gudwin, entre d’altres, responsables dels èxits recents d’artistes com Ellie Goulding, Jason Derulo, P!Nk, Ariana Grande, David Guetta, One Direction o Kelis.

Abraham Mateo ha actuat a Còrdova (Argentina) aquest dijous 26 de novembre, a l’Estadi Luna Park de Buenos Aires el dia 28 i a Lima (Perú) el dia 30 de novembre. Després d’aquests tres concerts, el cantant visitarà Mèxic, on ha aconseguit arribar al primer lloc de vendes, per completar la gira promocional del disc.

Els anteriors treballs del cantant, ‘AM’ i ‘Who I AM’, també es van convertir en Disc d’Or i Platí, respectivament, a Espanya.