L’exmigcampista blanc-i-blau agraeix les mostres de suport i assegura que “s’emporta l’Espanyol al cor”

Abraham González, ja exfutbolista del RCD Espanyol, publica una emotiva carta de comiat al portal web oficial del club. En el text, Abraham assegura que “Sempre estaré agraït i li tindré un gran afecte al RCD Espanyol, un club que em porto al cor i al qual li desitjo els millors èxits esportius”. El migcampista, a més, reconeix que no volia marxar “sense oblidar-me dels socis que en els moments difícils em van estar donant suport”.

Des de molt petit, per temes familiars, sempre he estat molt lligat a l’Espanyol, ja que els meus oncles regentaven el mític bar ‘Sarrià 82’. Allà veia entrar als socis i simpatitzants del RCD Espanyol i, fins i tot, vaig arribar a presenciar partits en directe a l’estadi de Sarrià. Sempre vaig desitjar jugar en un estadi així. El meu somni es va complir en jugar a la meva ciutat (Cornellà) i amb l’equip que desitjava. 

Vull enviar el meu agraïment a tots els que m’han ajudat a passar aquests tres anys meravellosos: entrenadors, metges, fisios, encarregats de material, directius, delegats, premsa, personal d’oficines i, sobretot, a companys increïbles amb els quals vaig compartir vestidor i que em van ajudar a ser feliç, sense oblidar-me dels socis que en els moments difícils em van estar donant suport. 

Sempre estaré agraït i li tindré un gran afecte al RCD Espanyol, un club que em porto al cor i al qual li desitjo els millors èxits esportius. 

Gràcies per tot. 

ABRAHAM GONZÁLEZ