Absolts els acusats pel cas Àlex Molina i l’estelada de Saragossa

0
Alex Molina, un dels joves afectats pel cas | FOTO: Ara
Alex Molina, un dels joves afectats pel cas | FOTO: Ara

El jutjat penal número 2 de Saragossa ha decidit absoldre els joves pel delicte de fals testimoni pel cas Àlex Molina, un seguidor pertanyent a la Penya que va exhibir una estelada durant el partit davant el CAI Saragossa

Tal i com informa el Diari Ara, la sentència ha estimat que els arguments de defensa dels tres nois són lògics, de manera que han quedat absolts dels càrrecs dels quals se’ls acusava –fals testimoni– davant la falta de proves que acrediti aquesta acusació realitzada per la policia.

Els fets van passar el 5 d’octubre del 2014 al Pavelló Príncipe Felipe de Saragossa, on la Penya jugava un partit de la Lliga Endesa. Àlex Molina va ser detingut per haver exhibit una estelada.

En el judici realitzat dues setmanes després, el 17 d’octubre, hi van assistir Pau Martínez, Nil Camps i Adrià Llagostera, que van testificar tots tres a favor de l’Àlex, amb l’argument que en cap moment va desobeïr els agents que van detenir-lo (tot i que ells van assegurar que sí).

Els dos joves van demanar ajuda a través d’un vídeo per poder pagar les sancions i despeses derivades, que ascendien a 8.100 euros. Unes multes que, per sort, no hauran de pagar.