Aquesta Multivan T6 opta por un disseny esportiu i més potència

Us imagineu una furgoneta amb aspecte molt Racing i amb cor de GTI? Doncs deixeu d’imaginar perquè la teniu davant vostre. En efecte, el mític preparador ABT ens presenta la seva visió del que seria una Volkswagen Multivan T6 bastant interessant. La veurem, com no, al Saló de Ginebra i arriba carregada d’elements esportius que no desentonarien en qualsevol trackday.

Estèticament, ABT aposta per un disseny completament exclusiu i esportiu, aconseguint crear un ambient Racing propi de models una mica més baixos. En aquest sentit, aquesta Volkswagen Multivan T6 aporta uns para-xocs específics, noves taloneres i un aleró posterior vistós. El color de la carrosseria també ajuda a crear aquest ambient Racing, sobretot per la línia longitudinal que va de punta a punta i s’ajunta amb la franja vermella del frontal. Així mateix, munta un nou joc de llandes de 19 o 20 polzades que combinen amb una suspensió regulable amb molls esportius que milloren l’estabilitat i el balanceig.

L’única cosa que ens confon una mica és la seva mecànica. Sí, és més potent que la de la Volkswagen Multivan convencional, però per sorpresa ABT ha decidit treballar sobre les versions dièsel. En aquest sentit, el preparador ha optat per la dues variants de 2 litres TDI, les quals de fàbrica surten amb 150 CV i 204 CV, però que ABT ha ascendit fins fins a 235 CV i 180 CV respectivament. En el mateix ordre, el parell màxim se situa en 490 Nm i 400 Nm.

Ja sabeu, si voleu fer molts quilòmetres amb tota la vostra família o tots els vostres amics en un ambient molt Racing, aquesta és la vostra millor opció, ja que a més de tot l’espai interior disponible, disposeu de mecàniques dièsel que us ajudaran a reduir consums.