Demanen 11 anys de presó per una dona que pressumptament va abusar d’un menor de 12

La Fiscalia de Barcelona demana 11 anys de presó per a una dona per presumptament haver abusat sexualment d’un menor de 12 anys després d’haver-se guanyat la seva confiança perquè tractar-se del fill d’un soci seu en l’empresa.

Segons la qualificació provisional de la Fiscalia amb vista al judici previst per a aquest dilluns a l’Audiència de Barcelona, María Teresa L. havia agafat confiança amb el menor i fins i tot li va regalar un telèfon mòbil iPhone 4 dies abans dels fets.

Un dia entre el 8 i el 12 d’abril de 2013, mentre era al domicili del pare a Begues (Barcelona), presumptament va entrar a l’habitació del menor, li va fer tocaments i li va practicar sexe oral.

Uns dies després, l’acusada li va enviar des del seu compte de correu electrònic de l’empresa al correu del menor una fotografia d’ella despullada i masturbant-se, segons la Fiscalia.

Concretament, la Fiscalia demana per a María Teresa L. 11 anys de presó per un delicte d’abusos sexuals i una multa de gairebé 9.000 euros per difusió de material pornogràfic; també sol·licita imposar-li una ordre de 10 anys d’allunyament de la víctima per temps superior a la pena de presó.