Seguidors de la cultura i l’oci japonès es reuneixen a la Farga de l’Hospitalet

Barcelona Weekend Japan | Diari Catala
Foto: Barcelona Weekend Japan

La Farga de l’Hospitalet ha acollit aquest cap de setmana la dècima edició del ‘Barcelona Japan Weekend. Un lloc de trobada pels amants de l’oci i la cultura japonesa.

Els assistents van gaudir d’activitats variades entre les quals es podien trobar concursos de cosplay d’adults i infantils, de Karaoke, exhibicions d’arts marcials, torneigs de Pokemon i fins i tot un concert amb lOrquesta Filarmónica de España que oferia una mostra del que serà el concert de ‘The Legend of Zelda: Symphony of the Goddesses que tindrà lloc a l’octubre d’aquest any.

Com a convidats especials, la fira va comptar amb la presència dels ‘mangakas’ Jinsei Takaoka i Kazuma Kondou autors de ‘Deadman Wonderland. També van assistir els cosplayers, Kaname i Jannet Incosplay.

D’altra banda es van fer exhibicions d’arts marcials a càrrec de l’associació cultural ‘Bujinkan Ôkami Busho Dôjô. La fotografia de cosplay’s també va tenir lloc a la trobada, dissabte al migdia es va celebrar una xerrada a càrrec de diferents fotògrafs que explicaven com duen a terme aquest estil.

El ‘Barcelona Weekend Japan ha estat una mostra més de la quantitat de seguidors que té la cultura japonesa al nostre país.