Accident entre dos vehicles aquest divendres a Terrassa

2

Una col·lisió entre dos vehicles va provocar que els seus conductors acabessin a la Mútua de Terrassa

Aquest divendres a la tarda dos turismes van xocar al carrer Provença de Terrassa, entre els carrers de l’Historiador Cardús i Roca i Roca, segons va informar l’112. El Servei d’Emergències va rebre una alerta prop de les sis de la tarda quan aquests dos vehicles van col·lisionar. Pocs minuts després, segons explica Terrassa Noticies, un particular va tornar a trucar a l’112 per informar que una de les persones implicades s’havia desmallat.

Fins al lloc dels fets s’hi van traslladar dues ambulàncies per atendre tots els implicats i una patrulla de la policia local per tallar els carrers. Els equips d’assistència mèdica van valorar que els conductors d’ambdós vehicles havien de ser traslladats a la Mútua de Terrassa.

Minuts després que els implicats fossin traslladats, va arribar al lloc dels fets una grúa municipal per retirar un dels vehicles, que afectava a la circulació. També va ser necessari segons explica el mateix digital contactar amb el propietari d’un vehicle estacionat que va quedar afectat i amb els equips de neteja perquè una paperera del carrer va quedar malparada després de l’accident.