Accident mortal a Hyattsville

0
Hyattsville accident - Diari Català
@Breaking911

Un mínim de quatre morts i 14 ferits en un incendi provocat després d’un accident de trànsit

Un mínim de quatre persones han mort i 14 més han resultat ferides aquest diumenge després que una furgoneta esclatés en flames després d’un accident contra una camioneta a Hyattsville, a l’estat de Maryland, segons han informat les autoritats locals.

El portaveu del departament de Bombers del comtat de Prince George, Mark Brady, ha indicat a través del seu compte oficial de Twitter que entre els morts es troben tres adults i un nen. Entre els ferits, que han estat traslladats a centres hospitalaris, es troben sis nens –quatre d’ells en estat crític– i vuit adults –quatre també en estat crític–.

En declaracions a una televisió local recollides per l’estatunidenca Fox News, Brady ha indicat que les autoritats creuen que la camioneta va topar en primer lloc amb un altre vehicle i va continuar amb un pneumàtic en flames fins que va copejar la furgoneta, en què viatjaven 15 persones.

El portaveu del servei de Bombers ha explicat que es tracta del pitjor accident al qual ha treballat en els seus 40 anys de carrera, i ha demanat precuació, ja que la investigació està encara en fase inicial.