Els doctors recomanen al cantant cuidar-se

Sempre s’ha dit “El Rock&Roll mai mor”, però sembla ser que AC/DC ja els hi estan tremolant aquestes paraules. I és que, en un comunicat oficial, la banda de rock per excel·lència AC/DC ha anunciat que posposarà 10 dates de la seva gira mundial, a causa de l’eventual pèrdua d’audició del seu cantant Brian Johnson.

El grup, a més, ha afegit unes declaracions a la premsa on confessen que “els doctors li van recomanar a Brian Johnson que detingui la gira immediatament o s’arrisca a la total pèrdua de l’audició”. Una llàstima perquè s’esperaven presentacions del seu nou treballa, tant a Regne Unit, com a la resta d’Europa. I és que l’agrupació té milions de fans a les seves espatlles per ser emblema inqüestionable del heavy Rock&Roll.

Es reprogramaran les dates des del show que havia de realitzar el dimarts a Atlanta fins al 4 d’abril quan es presentava a Nova York. Aquest no és l’únic accident que ha hagut de fer front aquest grup en els últims temps. Ja van haver de remar amb la sortida de Malcolm Young, uns dels seus membres fundadors, donat al fet que va ser diagnosticat en 2014 amb demència senil. En el mateix any, una altra de les sortides que va complicar al grup va ser la del seu bateria Phil Rudd, qui en 2015 va ser sentenciat a complir arrest domiciliari per possessió de drogues i amenaces de mort contra un exempleat.