Acer presenta el monitor Predator XZ350CU amb FreeSync

  0
  Acer presenta el monitor Predator XZ350CU amb FreeSync

  Acer presenta el monitor Predator XZ350CU amb FreeSyncAcer Predator XZ350CU és un monitor ultra panoràmic de 35 polzades LED-VA de resolució 2560 x 1080 píxels

  Acer sempre intenta satisfer tant als usuaris de NVIDIA com als d’AMD en el que al seu catàleg de monitors es refereix, i per això després de llançar un model compatible amb G-Sync, llança un amb FreeSync i viceversa. En aquesta ocasió li ha arribat el torn al Predator XZ350CU, un monitor ultrapanoràmic de 35 polzades que fa un parell de setmanes van llançar compatible amb la tecnologia G-Sync (sota el nom Predator Z35), i ara llancen la versió amb FreeSync.

  Així doncs, tenim que l‘Acer Predator XZ350CU és un monitor ultra panoràmic (amb relació d’aspecte 21:9) de 35 polzades que integra una matriu LED-VA de resolució 2560 x 1080 píxels, i ull a la dada, perquè també compta amb una curvatura 2000R, la que es considera ideal per Gaming doncs a una distància de 40 centímetres de la pantalla, l’usuari té exactament a la mateixa distància el centre de la pantalla i les cantonades, creant una molt bona sensació d’immersió en el joc (o pel·lícula, etc.).

  Acer presenta el monitor Predator XZ350CU amb FreeSync
  Predator XZ350CU

  FreeSync d’AMD, la seva freqüència d’actualització és de 144 Hz, encara que és ben sabut que suporta freqüències de fins a 200 Hz si se li realitza Overclock (alguna cosa que per descomptat mai recomanaríem fer doncs es danyaria el motor del panell del monitor).

  Quant a la resta d’especificacions, aquesta nova creació d’Acer és igual que el model que van llançar amb G-Sync: 4 ms de temps de resposta GtG, lluentor de 300 cd/m2, angles de visió de 172/178 graus i una cobertura del 100% de l’espectre de color sRGB.

  En un altre ordre de característiques, el Predator XZ350CU d’Acer compta amb dos altaveus estèreo de 9 watts RMS cadascun i tecnologia DTS, una potència més que suficient per satisfer les necessitats de gairebé qualsevol Gamer, amén del ja habitual hub de ports USB 3.0 per connectar i carregar dispositius.

  En principi Acer no ha desvetllat ni quan arribarà al mercat ni a quin preu ho farà, però podem esperar que sigui bastant cara vista les seves característiques tècniques. En qualsevol cas, brau per Acer, que sempre tracta de satisfer les necessitats de tot tipus d’usuaris i no es limita a una única tecnologia.