Aconsegueixen telepatia digital a través d’Internet

  0
  Telepatia digital a través d'Internet | Diari Català

  telepatia-digital-Diari-Català

  Científics han demostrat per primera vegada la viabilitat de la telepatia digital, és a dir, la transmissió del pensament d’un cervell a un altre a través d’Internet

  Avui dia, per comunicar-nos a distància amb una altra persona, hem de parlar o escriure. Hem de trucar per telèfon o enviar un missatge per mail, Telegram, WhatsApp, Facebook, snapchat o qualsevol altre canal. Però pot ser que en el futur la comunicació sigui molt més fàcil. Podria ser suficient amb transmetre un missatge mitjançant telepatia digital, amb l’ajuda d’internet, tombat des del sofà de casa teva.

  Tot sobre aquest la telepatia digital.

  Un equip internacional de científics, especialistes en neurobiologia, electrònica i robòtica de diverses institucions acadèmiques, ha desenvolupat i comprovat el funcionament d’un avenç que pot ser qualificat de ‘telepatia digital’, segons la pàgina web del canal de televisió Discovery.

  Els especialistes van poder, amb ajuda de tecnologia, transmetre els pensaments, prèviament digitalitzats, de la persona transmissora al cervell d’una altra persona a través d’Internet.

  Durant l’experiment, una sola paraula es va transmetre a tres persones per mitjà d’un equip d’electroencefalograma connectat a dispositius d’Internet. El remitent, que es trobava a l’Índia, va transmetre correctament les paraules ‘hola’ i ‘ciao‘ als receptors en un laboratori a França. Un segon experiment similar es va efectuar entre Espanya i França.

  Com funciona la telepatia digital?

  El procés és el següent: en el terminal on es troba el remitent el sistema utilitza la tecnologia d’interacció cervell-ordinador existent (BCI), en la qual els elèctrodes col·locats en el cuir cabellut, monitoritza corrents elèctriques específiques en el cervell. Aquests senyals activen sortides particulars, com amb els sistemes protèsics que permeten a les persones moure la pròtesi amb el pensament. En aquest cas, els pensaments verbals del remitent es tradueixen en codi binari (digital).

  Al costat de recepció, la seqüència digital dels missatges es tradueix en senyals analògiques, que es transmeten al receptor, és a dir al cervell humà, utilitzant una excitació magnètica transcranial (‘transcranial magnetic stimulation‘, TMS). La persona que rep aquest missatge no veu cap imatge visual o escrita, sinó els anomenats ‘fosfens’ (punts brillants que llampurnegen i es mouen davant dels ulls), que causen impacte sobre el globus ocular i altres parts visuals del sistema nerviós humà, que les interpreta mentalment.