Reus Deportiu i CatalunyaCaixa-Grup BBVA han signat un acord de col·laboració pel qual l’entitat bancària serà un dels màxims patrocinadors de l’entitat roig-i-negra

Reus Deportiu i CatalunyaCaixa-Grup BBVA han signat un acord de col·laboració que neix de la voluntat de l’entitat bancària i del club esportiu de donar suport a l’esport base, i més concretament a l’hoquei patins, un dels esports amb més seguidors a Catalunya.  El director de zona de CatalunyaCaixa a Tarragona, Daniel Gómez, i la presidenta del Reus Deportiu, Mònica Balsells, han signat el conveni que tindrà vigència durant un any.

L’eix central de l’acord és el recolzament a l’esport base. Com a tret principal, CatalunyaCaixa esdevé el patrocinador del Torneig Internacional d’Hoquei Base del Reus Deportiu, competició que se celebra anualment des de fa 16 anys. És una de les cites més importants dins del món de l’hoquei formatiu en la que hi participen uns cinc-cents nens i nenes. Però la implicació dels escolars va més enllà de l’àmbit esportiu, ja que també inclou un concurs de dibuix escolar entre les 45 escoles de Reus per dissenyar el cartell del torneig.