Actualització en l’estat del pilot Alex De Angelis

0
Alex De Angelis greu però amb evolució favorable
Twitter: @STsportsdesk
Alex De Angelis greu però amb evolució favorable
Twitter: @STsportsdesk

Alex De Angelis evoluciona favorablement però encara està en estat greu

El pilot italià Alex De Angelis va patir una forta caiguda al FP4 a Motegi i va ser traslladat ràpidament a l’hospital més proper situat al nord de Tòquio. Diumenge coneixíem la notícia que patia una hemorràgia intercranial i que havia estat sedat en espera d’avaluar en 24 hores aquesta hemorràgia i veure si calia operar.

Avui Dilluns hem sabut a través d’un comunicat de MotoGP que l’estat d’Alex De Angelis ha millorat, evoluciona favorablement tot i que encara està en estat greu. Se li ha reduït la sedació i ja ha pogut parlar i està ben orientat. Pel que fa a les proves realitzades hem pogut saber que el traumatisme cranial no ha augmentat, l’hemorràgia segueix sense canvis i que les contusions als pulmons (tant dret com esquerre) han millorat lleugerament.

El pilot s’haurà de sotmetre a un nou escànner en les pròximes 48/72 hores per assegurar que l’hematoma segueix sense canvis i per controlar les contusions als pulmons, sobretot cal controlar que no pateixi cap infecció als pulmons ja que això seria un retrocés en la seva evolució.

El conseller de seguretat de MotoGP Loris Capirossi i l’oficial de seguretat de la FIM als grans premis, Franco Uncini, han visitat a Alex De Angelis aquest Dilluns al matí un cop acabat ja el Gran Premi del Japó i abans de viatjar cap a Austràlia a seguir amb les seves obligacions professionals en un nou Gran Premi.

El pilot està assistit en tot moment pel Dr. Michele Zasa de la Clinica Mobile. El pilot es mantindrà en aquest hospital a l’espera de ser repatriat a Itàlia depenent de la seva evolució durant aquesta setmana.