Acusen-a-la-nasa-Diari-Català

Un nou vídeo tallat des de l’Estació Espacial Internacional mostra un misteriós objecte sobre l’atmosfera terrestre que podria confirmar l’existència extraterrestre.

La NASA ho ha tornat a fer. Fa un parell de mesos, a l’octubre, l’agència nord-americana deixava fora de pla durant una caminada espacial un objecte no identificat, conegut popularment com a ovni, que apareixia després el mòdul orbital.

Les especulacions i les teories conspiratives no van trigar a aparèixer.

Si s’analitza amb deteniment el vídeo, al llarg del vídeo, abans de l’instant abans esmentat, el muntatge punxa en dues ocasions la mateixa càmera. En el primer, des del 01:00 al 01:12, no es pot veure res en aquest tros de cel entre la nau i la Terra. Però, quan es torna a repetir el pla, d’01:24 a 01:32, i es fixa es pot observar una lleugera taca on, a posteriori -la següent ocasió ja és la franja del 01:48 a l’1: 52-, es pot veure clarament l’objecte. Encara que podria semblar una taca, el realment estrany és que no apareix en primer pla, o almenys, no ho sembla pel que la teoria de l’OVNI i l’existència extraterrestre, ha guanyat pes entre els apassionats d’aquest camp.

Tot i que els experts van assenyalar que es podria tractar de l’Estació Espacial Internacional les naus en aquestes dates, la teoria de l’ovni i l’existència extraterrestre, va guanyar pes entre els apassionats d’aquest camp.

Tres mesos després, un nou enregistrament des de l’Estació Espacial Internacional ha tornat a generar controvèrsia. Els seguidors de les teories de la conspiració ha tornat a acusar la NASA de tallar una transmissió en directe des de l’espai.

Segons recull The Daily Mail, un objecte misteriós apareixia durant uns segons sobre l’atmosfera de la Terra, instants abans de tallar la transmissió des de l’Estació Espacial Internacional. Encara que molts experts asseguren que es podria tractar d’escombraries espacials que va afectar la lent o que seria la mateixa lluna, la persona que va pujar el vídeo al YouTube no està convençut d’aquesta explicació. “S’ha de tenir en compte que la lluna apareix en blanc quan es nota“, afirma Streetcap1.

No ha estat l’únic incident d’aquest calibre d’aquests dies. Toby Lundh va gravar un altre objecte que podria aclarir l’existència extraterrestre.Sempre que apareixen aquests objectes, la NASA talla l’alimentació quan s’acosten a l’EEI, va explicar aquest caçador d’objectes no identificats, que assegura haver capturat una foto fixa d’aquest ovni, que s’assemblaria molt a les de la flota de Star Trek.

Fins al moment, la NASA no ha comentat aquests incidents, i no ho faran mai, tot i que els experts li exigeixen que aclareixi aquests albiraments, ja que compten amb els enregistraments d’alta qualitat dels moments. “En termes generals els albiraments d’ovnis s’expliquen, bé per algun efecte de l’artefacte, fins i tot alguns per les escombraries espacials, o es deixen sense explicació, ja que no hi ha prou proves. És difícil jutjar pels vídeos, per la seva mala qualitat. Si la NASA té accés a les imatges d’alta qualitat, poden investigar més a fons“, explica a The Daily Mail el professor Andrew Balogh de l’Imperial College de Londres.

Per la seva banda, Nigel Watson, autor del Manual d’investigacions ovni i de l’existència extraterrestre, assegura que el problema és la mala qualitat de les imatges i molts objectes tenen una explicació bastant ‘mundana’. No obstant això, el problema és que “quant més nega la NASA aquestes coses o no les explica, més gent pensa que hi ha una conspiració per amagar l’existència extraterrestre i que estan visitant el nostre planeta“.