Acusen un home de violar una dona mentre la seva dona dormia a la mateixa habitació

0

Comença el judici contra home del barri de la Trinitat de Barcelona acusat de violar una dona aprofitant que la seva dona dormia

El jutjat d’instrucció de Barcelona afronta el cas de Manuel M. V., un home d’origen dominicà acusat de violar una noia en la mateixa habitació on la seva parella dormia. Segons explica Crónica Global, l’home i la seva novia van anar, el setembre de 2014, a una festa al barri de Trinitat a Barcelona. Quan la festa acabava, la parella va trobar una noia –que no coneixien abans d’aquell dia- molt beguda i li van oferir que dormís a la pensió on ells vivien.

La dona, degut al seu estat, va acceptar la oferta i va dormir al sofà-llit que la parella tenia a la seva habitació. Segons l’acusació, quan la novia es va dormir, Manuel M. V. va apropar-se al sofà on dormia l’altra noia i, presumptament, la va violar anal i vaginalment.

Sexe consentit

La defensa de Manuel M.V. assegura en tot moment que el sexe entre l’acusat i la dona va ser consentit. Argumenta l’advocat que mentre ell dormia amb la novia, aquesta tercera persona es va aixecar del sofà, es va apropar a ell i li va acariciar el penis. Ell, en resposta, va acompanyar-la al sofà i va petonejar-la i practicar sexe oral i vaginal.

El cert és que quan la novia es va desvetllar i va veure l’escena, la va emprendre contra la dona, a la que va fer fora de la pensió, per després fer el mateix amb  la seva parella. La dona presumptament violada va acudir a l’Hospital Clínic per a que li fessin les proves per denunciar l’home per violació.