Colau retreu al PP que no s’ofèn tant amb les agressions masclistes

0
Ada Colau alcaldia barcelona
Foto: Europa Press

L’alcaldessa de Barcelona respon a Alberto Fernández Díaz, que va amenaçar amb emprendre accions legals contra la poetessa dels Premis Barcelona

 

El poema llegit per Dolors Miquel, ‘Mare Nostra’, durant el lliurament dels Premis Ciutats de Barcelona, encara porta cua. Durant la interpretació d’aquest poema, amb referències entre eròtiques i feministes segons a qui es pregunti i seguint la mètrica del Pare Nostre, el líder del PP a la ciutat, Alberto Fernández Díaz, es va aixecar i va marxar, tot indignat.

Hores després, Fernández Díaz va anunciar que estudiaria emprendre accions legals pel que va considerar una actuació gens adequada. A l’opinió de Fernández Díaz s’han sumat prop de 31.000 signatures a la web Change.org que demanen a Ada Colau que rectifiqui la poetessa, a més d’exigir una “condemna i disculpa pública”.

L’alcaldessa ha decidit respondre aquest dimecres a les crítiques rebudes, especialment les de Alberto Fernández Díaz. “El poema no era blasfem”, li explica Colau al líder municipal del PP via Facebook. “Ni tant sols parla de Deu o de l’Esglesia”, continua l’alcaldessa que retreu a Fernández no haver-se ofès tant mai “amb agressions masclistes, ni desnonaments, o preferents o la corrupció endèmica del seu partit”. No sembla, doncs, que Ada Colau tingui en ment emetre cap disculpa pública i rectificar el poema de Dolors Miquel.

Compartir
Article anteriorEagles of Death Metall actua a París tres mesos després dels atemptats a la Sala Bataclan
Article següentLorca arriba a Gràcia
Adrián Caballero
Redactor en cap. Periodista especialitzat en política amb experiència a mitjans com El Temps, Tribuna Interpretativa i Report.cat, entre d'altres. [email protected]