Adele arriba al Sant Jordi amb les entrades exhaurides

0

La cantant britànica oferirà dos concerts aquest dimarts i dimecres al Palau Sant Jordi

La cantant britànica Adele aterrarà aquest dimarts i dimecres en dos concerts al Palau Sant Jordi de Barcelona, úniques parades a Espanya, dins de la seva gira del nou àlbum ‘25‘, amb les entrades exhaurides en una i cinc hores, respectivament.

L’actuació s’emmarca en la gira europea de la cantant iniciada el 29 de febrer a Belfast amb escala, moltes amb doblet, a Dublín, Manchester, Londres –quatre–, Glasgow, Birmingham, Estocolm, Oslo, Copenhaguen, Herning, Berlín, Hamburg, Colònia, Zuric, Lisboa, Verona, Amsterdam, París i Anvers.

Tant la gira europea, que conclourà el 15 de juny a Bèlgica, com la gira americana –del 5 de juliol a Minnesota al 15 de novembre a Mèxic D.F.– tenen totes les entrades exhaurides.

Després de quatre anys, la cantant ha tornat amb el seu tercer àlbum, ’25’ –després de ’21’ i ’19’– amb la balada ‘Hello’ com a carta de presentació, que se suma a una desena de temes com ‘Send My Love (To Your New Lover)‘, ‘I Miss You’ i ‘When We Were Young’, entre d’altres.

YOUTUBE | Diari Catala
YOUTUBE

Després de complir-se una setmana des que ’25’ veiés la llum el novembre, Adele va aconseguir el rècord històric de més de 2,43 milions de còpies venudes als Estats Units en poc més de tres dies.

El primer single de l’àlbum, ‘Hello‘, va superar en els primers set mesos en la plataforma YouTube els 1.500 milions de reproduccions.

Guanyadora dels Brit Awards Critics Choice el 2008, va ser nomenada el 2011 Artista de l’Any per Billboard, publicació en la qual va fer història el mateix any en convertir-se en la primera dona líder en les categories d’artista, àlbum i singles.