Adele trenca rècords amb el seu últim disc ’25’

0

És la primera dona que està set setmanes consecutives al número u de la llista Billboard

El 2016 no podia començar millor per la britànica Adele. Amb el seu últim disc ’25’ ha aconseguit una fita històrica, ser la primera dona cantant que corona set setmanes seguides el número u de la llista nord-americana Billboard i ha superat a Whitney Houston que ostenta va fins ara aquest record.

Aquest disc ha estat al cim de la llista americana fins que ha hagut de cedir-li el lloc a ‘BlackStar’ de David Bowie. Amb només 4 dies de la publicació del disc, l’àlbum s’ha fet amb el número u de la llista Billboard segurament impulsat per la mort ahir del cantant als 69 anys víctima d’un càncer.

Una altra de les fites que ha assolit l’últim treball de la britànica Adele, és el de la venta anual més gran als Estats Units en una dècada. El disc ’25’ va aconseguir vendre 7,44 milions d’exemplars al continent americà d’ença que va sortir al mercat el 20 de novembre fins al 31 de desembre.

La cantant Adele visitarà el Palau Sant Jordi de Barcelona els propers 24 i 25 de Maig per presentar els últims temes musicals de ’25’. Les expectatives per veure a la britànica són tan altes que les entrades pels dos concerts és varen esgotar en poques hores.