Adéu a Power8

0
L'empresa xinesa tanca la paradeta
Power8 no pot pagar l'Espanyol
L'empresa xinesa tanca la paradeta
Power8 no pot pagar l’Espanyol

Ara sí que s’ha acabat; l’empresa va presentar divendres un concurs voluntari a liquidació

La relació entre l’Espanyol i Power8 estaven deteriorades des de fa molt de temps i cada cop anaven a pitjor. L’empresa xinesa no havia complert amb el contracte firmat amb el club blanc-i-blau i la setmana passada va cessar les seves activitats. Tot i això, l’Espanyol encara confiava en què Power8 pagués el que restava de temporada, doncs només havia abonat mitja per ser l’sponsor principal del club -indumentària i nom a l’estadi-. Però divendres es va acabar tot, ja que Power8 va presentar un concurs voluntari de liquidació que està pendent de ser acceptat a tràmit i adjudicat a un jutjat Mercantil de Barcelona.

L’empresa ha argumentat en el seu concurs que veu impossible complir amb les seves obligacions més properes, entre les quals es troben pagaments a diversos creditors; un d’ells és l’Espanyol. Power8, ara sí, ha fet fallida, un cop dur per l’economia de guerra del club blanc-i-blau, que ha de buscar a corre cuita un nou sponsor.

Sergio, amb Gerard a la selecció

Sergio González i l’entrenador del Barça B, Gerard López, seran el tàndem que ocupi la banqueta de la selecció catalana el pròxim dia 27 de desembre en l’enfrontament contra Euskadi. Feia temps que es parlava d’aquesta possibilitat, però fins ara no s’ha confirmat. Sergio és el jugador que més partits ha jugat amb la selecció catalana amb 15 partits, seguit de Víctor Valdés, amb 12.

Per altra part, ahir es va suspendre la presentació del futbol base de l’Espanyol per les males condicions climatològiques. És el segon cop que aquesta canvia de dia pel mateix motiu, ja que aquestes setmanes el temps a la Ciutat Comtal no està acompanyant. El club encara no ha posat una nova data per l’acte.