Aerocool KCS-600 i KCS-800, potència a preus raonables

  0
  Aerocool KCS-600 i KCS-800, potència a preus raonables

  Aerocool KCS-600 i KCS-800, potència a preus raonables

  Aquestes fonts Aerocool KCS-600 i KCS-800 vénen amb un bon nombre de proteccions integrades perquè la seva utilització sigui la més segura possible

  Aerocool treu avui al mercat dos nous models de les seves fonts d’alimentació pertanyents a la gamma KickAss, famoses per proporcionar bon rendiment però amb uns preus bastant continguts, a l’una d’una estètica agressiva i una baixa sonoritat del seu ventilador inferior. Aquestes fonts vénen amb un bon nombre de proteccions integrades perquè la seva utilització sigui la més segura possible. Donem, doncs, la benvinguda a les noves Aerocool KCS-600 i KCS-800.

  Un dels components que més s’ignora a l’hora de muntar i / o actualitzar un ordinador és la font d’alimentació, quan en realitat degués ser un dels quals més requeriria la vostra atenció.

  Ja que la font és la que va a alimentar a tots els components del vostre ordinador, una bona font d’alimentació ajudarà sempre a perllongar la vida útil dels mateixos evitant sobre tensions, curtcircuits i molts problemes que poden generar les fonts genèriques. Problemes que poden a arribar a ser tan greus com per espatllar els vostres components.

  Però és obvi que no tothom posseeix centenars d’Euros per gastar-se en una font d’alimentació topi de gamma. I és en aquest sector de mercat on Aerocool ha entrat amb força amb la seva gamma de productes KickAss, amb models que si ben no tenen tot el que s’espera d’una font de gamma alta, sí que tenen el necessari perquè el nostre sistema funcioni correctament i sense problemes a llarg termini. Però és que damunt ho fan amb preus d’allò més ajustat, alguna cosa digne d’agrair donada l’actual situació a Espanya.

  Aquestes noves fonts es caracteritzen per emprar un ventilador de 120 mm de baixa sonoritat que, gràcies al seu control de velocitat, s’assegura de mantenir la temperatura de funcionament correcta a tot moment. Una bona temperatura de funcionament en la font d’alimentació perllongarà bastant el temps fins que s’espatlli.

  A part de tenir una gran i silenciosa ventilació, la font explica internament amb un bon nombre de mesures de seguretat com a protecció contra sobre voltatge, contra baix voltatge, contra sobretensions i contra curtcircuits per mantenir el nostre sistema bé a resguard de qualsevol problema que pogués venir des de la mateixa xarxa elèctrica o intern que es pogués produir dins de la font.

  A part, atès que pel seu disseny, les fonts compten amb un únic canal +12 V, no haurem de preocupar-nos de balancejar les càrregues entre els diferents canals de la font.

  Les noves KCS-600 i KCS-800 compten amb certificació 80+ Bronze, la qual cosa ens va a assegurar una eficiència d’almenys un 85% sota qualsevol tipus de càrrega.

  Tot això ho podem trobar en les noves fonts amb un atractiu preu de 49,95 € per al model de 600 W i de 65,25 € per al model de 800 W, la qual cosa les converteix certament en opcions molt a tenir en compte.