Gerard Piqué ha estat escridassat una altra vegada pels aficionats durant la sessió d’entrenament de la Selecció Espanyola de futbol a Las Rozas

L’afició de la Selecció Espanyola de futbol segueix mostrant les seves discrepàncies amb Gerard Piqué i ha tornat a rebre el central del FC Barcelona amb xiulets durant la sessió d’entrenament de l’equip, entre algun tímid crit d’ànim.

Es tracta d’un episodi que no és nou, ja que ha passat en ocasions anteriors tant en altres sessions d’entrenament com en partits. L’afició espanyola no oblida, tot i que Gerard Piqué ha reiterat en diverses ocasions que no és un tema que el preocupi.

El central incita a la rivalitat Barça-Madrid

Gerard Piqué ha confessat que li agrada atiar la rivalitat i l’espectacle que es genera al voltant d’un FC Barcelona-Real Madrid i ha reconegut que fets com aquest són el que porten els dos clubs a estar sempre entre els més grans.

“M’agrada fer-ho  i considero que forma part de l’espectacle, és la gràcia del joc. La rivalitat Barça-Madrid és el que ens ha fet a un equip i a l’altre estar sempre entre els més grans. Per això m’agrada atiar de tant en tant aquesta rivalitat. No és provocar per provocar”, ha matisat en una entrevista en el número d’abril de la revista GQ.

Respecte a la seva activitat en les xarxes socials, el central ha aclarit que no se sent “més autèntic que els altres”. “Jo tinc clara quina és la meva manera de ser i em comporto d’acord amb això”, ha argumentat.