Agressió entre motards acaba amb vuit detinguts

0
Motards agressió - Diari Català
Policia Nacional

Detenen vuit membres d’un grup motard per agredir una banda rival

Agents de la Policia Nacional han detingut a Barcelona i a Lleida vuit membres d’un grup motard català per agredir a Madrid una banda rival, ha informat la policia en un comunicat.

Els detinguts es van desplaçar des de Catalunya a Madrid per presumptament agredir els seus rivals amb barres de ferro, defenses extensibles i punys americans, i per la qual cosa se’ls imputen delictes de danys i robatori amb violència, ja que van destrossar motocicletes i part del mobiliari i van robar armilles de les víctimes.

Els problemes van començar quan diverses persones van abandonar el grup motard de Catalunya perquè no estaven d’acord amb el caràcter violent i la ideologia que establia la direcció, i es van integrar en una banda d’Alcalá de Henares.

Els investigadors van confiscar barres de ferro, distintius, documentació del grup i de les seves normes internes i fotos dels seus rivals.

Entre els vuits detinguts hi ha dos alts càrrecs, denominats ‘president i sergent d’armes de la direcció’ i el ‘President Nacional’ del club de Lleida.