Agressió feixista al CSO L’Obrera de Sabadell

0
L'Obrera, Sabadell
Foto: @l_obrera

L’Obrera va llevar-se, el diumenge passat, amb pintades com “Ni islam ni rojos”, “Refugees not welcome” o “Hitler Fans” a les parets del seu local, a l’Avinguda de Barberà de Sabadell 

Diumenge al matí, el ‘Centre Social Okupat’ (CSO) L’Obrera de Sabadell es va llevar amb pintades xenòfobes i feixistes a les vidrieres del seu local, segons informa el col·lectiu a través d’un comunicat a les xarxes socials.

Ni islam ni rojos“, “Refugees not welcome“, “Hitler Fans“, “Maricones“, són algunes de les frases que es poden llegir, pintades en esprai vermell i flanquejades per enganxines d’esvàstiques i creus celtes.

El CSO L’Obrera de Sabadell denuncia que l’octubre passat ja van patir una confrontació amb dos individus “d’estètica bonehead“, segons el col·lectiu, que havien irromput amb crits feixistes al local durant una festa.

Condemna i malestar per l’agressió al centre

L’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez (ERC), s’ha pronunciat al seu compte de Twitter assegurant que seran “contundents contra la intolerància”.

La Federació d’Associacions de Veïns de Sabadell també ha condemnat l’agressió. En un comunicat, la FAVS adverteix que aquest atac indica que “alguna cosa no s’està fent bé i que la immunitat, negligència o falta de fermesa per eliminar aquest tipus de situacions afavoreix que es reprodueixin periòdicament”.