Agressió transfòbica a un noi de 21 anys a Granada

0
transfòbica, policia
Foto: Europa Press

L’agressió transfòbica va succeir dimarts passat, i la Policia Nacional ja ha obert una investigació per identificar els agressors

 

Un jove de Granada ha denunciat davant la Policia Nacional una pallissa transfòbica a mans de dos joves, que el van insultar i el van abordar mentre passejava la seva gossa per la ciutat andalusa. La Policia Nacional ha obert una investigació per identificar els autors de l’agressió transfòbica, que es va produir dimarts a la nit a la Plaza de la Concordia de la capital granadina, segons han informat a Europa Press fonts del cos policial. El diari granadí Ideal mostra l’informe de lesions del jove.

La víctima, que ha penjat a Youtube un vídeo explicant el succeït, relata que els agressors el van anomenar pel seu nom i que el van reconèixer pel canal que té a la xarxa de vídeos. Entre llàgrimes, el noi explica que el van tirar al terra, provocant-li hematomes a la cara, les costelles, les cames i altres parts del cos. També el van insultar amb paraules com “viciós i degenerat” i afirmant que “si Franco aixequés el cap l’afusellaria” i que preferirien “penjar-se abans de ser com ell“.