González detenció
Aguirre diu que la detenció de l'expresident de la Comunitat és una garrotada | Diari Català (foto: Europa Press)

La portaveu del PP a l’Ajuntament de Madrid, Esperanza Aguirre, ha admès que la detenció de qui va ser el seu ‘número dos’ durant molts anys, Ignacio González, en el marc de l’operació Lezo, és una “garrotada” i ha afegit que si al final resulta que és innocent, li “commou el calvari que passarà”.

Aguirre ha parlat per primera vegada després de la detenció de l’expresident de la Comunitat a la Cope. En les seves declaracions, , ha reconegut que es troba “absolutament commocionada” perquè “si realment del que l’acusen és cert i és culpable de totes aquestes coses de les quals parlen”, per a ella “és una gran garrotada” perquè és una persona a la qual li ha donat la seva “confiança durant moltíssims anys”.

“Estic convençuda que no ha pogut fer tal cosa. Si ho ha fet li puc assegurar que per a mi és un disgust, una garrotada, cosa que em deixa veritablement commoguda. Ara, si no ho ha fet, si és innocent, (…) també em commou el calvari que estarà passant i el que li queda per passar”, ha indicat.