La marca italiana de cascs AGV llançarà una edició limitada del casc que va lluir Andrea Iannone a Philip Island

Tots els aficionats a les motos, i els que no, recordem aquella increïble carrera de Philip Island. L’emoció recorria les venes de tots els espectadors i, segurament, la dels pilots que lluitaven cos a cos per aconseguir una posició més. El punt de l’honor. En aquesta batalla estava Andrea Iannone quan un convidat especial va aparèixer a la cursa. La imatge de la gavina impactant contra el casc del pilot italià es va quedar gravada al cap de tots i va ser portada de les capçaleres esportives.

Ara, la marca de cascss que patrocina i llueix Andrea Iannone posa a la venda un casc edició limitada que recorda aquest succés. Aquest casc el va lluir el propi pilot durant la pretemporada i és totalment vermell, exceptuant la caricatura de la gavina a la part en la qual va impactar l’animal.

Aquesta rèplica estarà disponible en el model Corsa de AGV que combina a la perfecció el nivell de seguretat d’un casc del Mundial de GP a més de l’adaptació per a la carretera. La base de la seva fabricació marca un pes de només 1.340 grams i això s’aconsegueix gràcies a la fibra tricomposta (carboni, fibra armídica i fibra de vidre). Com està adaptat a la carretera, té un sistema d’obertura i les preses d’aire més corrents i l’aleró posterior millora la seva aerodinàmica però no és tan exagerat.

El preu d’aquest model serà de 999 euros i estarà disponible a partir de setembre.