A Hoonigan tenen clar com s’hauria de celebrar el Black Friday

Alguns l’estimareu i altre l’odiareu, però suposo que ja estareu més que farts d’escoltar la paraula Black Friday que no és més que una nova “festa” del comerç inventada perquè gastem més (igual que Sant Valentí, per exemple). L’origen del terme arriba des dels Estats Units on allà es considera el tret de sortida de les rebaixes de Nadal. A més, el concepte Black no té res a veure amb les compres, sinó que fa referència a la multitud de caps que passegen pels carrers aquell dia tenyint tot de negre.

Òbviament queda a la vostre elecció si comprar o no un dia com aquest, però el que sí que hauríeu de fer és mirar aquest vídeo de Hoonigan on, a la seva manera, celebren el Black Friday. Farts de tanta gent donant voltes als centres comercials, han decidit donar aquesta volta però amb un cotxe. Així és com aquests nois han agafat els seus Nissan 370Z degudament preparats i han començat a derrapar i derrapar per dins del centre comercial.

Però no només derrapen per diversió, sinó que l’esdeveniment també es converteix en una batalla de drift per dins d’aquest centre comercial totalment abandonat. Escenes com aquestes ja les haureu vist a Fast & Furious: Tokyo Race, però allà estan massa preparades, aquí són pures i reals on en cada “culejada” s’arrisquen a qualsevol toc que arruïni el seu Black Friday particular.

Els pilots en qüestió són Chris Forsberg i Ryan Tuerck, tots dos al volant de dos Nissan 370Z que arriben fàcilment als 1.000 CV de potència. L’escenari triat és el centre comercial Hawthorne Boulevard, situat a la localitat de Hawthorne de Los Ángeles (Estats Units). Aquest centre d’oci i comerç va morir al 1999 però és força famós ja que s’han rodat pel·lícules com, per exemple, la ja esmentada Fast & Furious: Tokyo Race.