El fitxatge de Jorge Lorenzo per Ducati revoluciona un paddock a hores d’ara pràcticament definit excepte la continuïtat d’Aleix a Suzuki

L’anunci del fitxatge de Jorge Lorenzo per la fàbrica de Borgo Panigale posava potes amunt el paddock de MotoGP, encara que tot va començar amb la renovació de Valentino Rossi amb Yamaha.

L’actual campió del món reconeixia durant la pretemporada que la seva intenció era quedar-se amb els de Hamamatsu, però que renovessin abans el contracte d’‘Il Dottore’ va ser un cop dur per ell. En aquell moment va decidir fer les maletes, i setmanes més tard anunciava el seu fitxatge per Ducati.

 

 Yamaha desfulla la flor

Sense Lorenzo, Lin Jarvis i companyia havien de decidir qui seria el company de Rossi. Pedrosa i Viñales eren els principals candidats. Alguns s’atrevien a anunciar que el de Castellar del Vallès ja havia signat amb els de Hamamatsu, però el cop de teatre de Pedrosa anunciant la seva renovació amb Honda posava en safata el fitxatge de Maverick per Yamaha.

Entre la renovació de Pedrosa i el fitxatge de Viñales, Ducati anunciava que Andrea Dovizioso acompanyaria Lorenzo. Iannone havia de buscar-se equip, i minuts després que Yamaha i Viñales oficialitzessin la seva unió Suzuki feia el mateix amb el pilot italià.

 

 Márquez i Aleix

Malgrat que a hores d’ara el futur de Márquez encara no està definit, és un secret a veus que renovarà amb Honda. Tot el contrari que Aleix Espargaró amb Suzuki, que fins i tot ell mateix reconeix públicament que no se sent estimat per l’escuderia encapçalada per Davide Brivio.