El nou Camp Nou ja té dissenyador. L’estudi japonès Nikken Sekkei ha estat l’escollit per realitzar el nou estadi del FC Barcelona

El nou Camp Nou està previst que estigui finalitzat per al 2021. Seran quatre anys d’obres en les que s’intentarà no afectar la dinàmica de l’equip, ja que la remodelació íntegra de l’estadi es farà parcialment, en fases (la gran part de la feina serà a l’estiu). El cost total de l’obra estarà entorn els 400 milions, 2/3 parts del total de l’Espai Barça, que ascendirà a 600 milions.

Nikken Sekkei ha treballat sobretot al Japó, on ha construït, entre d’altres, el Saitama Super Arena, el Gran Cigne de Niigata o el Tòquio Dome.

Amb el nou Camp Nou es guanyaran gairebé 7.000 localitats, fins arribar a les 105.000. Actualment, el Barça està en converses amb l’Ajuntament de Barcelona per obtenir l’aprovació del projecte. S’ha de modificar el Pla General Metropolità (PGM), un tràmit que durarà mesos, tot i que des del consistori i també des del club, creuen que acabarà amb acord i es donarà llum verda al nou Camp Nou, una obra que canviarà la fisonomia del barri de Les Corts.