Josep Maria Bartomeu ha encapçalat l’acte de presentació de la nova obra arquitectònica que pretèn donar “un salt qualitatiu enorme” a les seccions

Està previst que les obres del Nou Palau Blaugrana comencin durant la temporada 2017/18 i finalitzin durant la temporada 2019/20. El complex del Nou Palau Blaugrana s’ubicarà a l’actual parcel·la del Miniestadi, a tocar de la nova estació Camp Nou de la Línia 9, i comptarà amb quatre espais que podran funcionar independentment.

D’una banda, un gran palau multifuncional, amb capacitat per a 12.000 espectadors en competicions esportives. De l’altra, una pista auxiliar amb capacitat per a 2.000 espectadors, i amb una pista de gel complementària. A sobre de la Pista de Gel i de la Pista Annexa, es situarà la FCBEscola, que constaran d’instal·lacions renovades i dos camps de futbol.

“El nou Palau serà únic i innovador. El Palau actual ens ha donat molts moments màgics i no volem renunciar al seu caliu. No és un pavelló de mínims, sinó de màxims”, ha dit Josep Maria Bartomeu. “Volem ser el club poliesportiu més gran del món”.

“No hem d’obsessionar-nos amb els terminis. No es descarta que el nou Palau Blaugrana tingui un nom comercial diferent al de la resta de l’Espai Barça, encara ho estem estudiant”, ha afegit.“Puc assegurar que la màgia del Palau existeix. Els jugadors senten que l’afició és molt a prop i això ajuda”, ha assegurat Epi, mític exjugador de la secció de bàsquet.

El Nou Palau Blaugrana disposarà d’àrees àmplies i de fàcil accés perfectament condicionades per acollir tots els serveis per als espectadors i estarà totalment adaptat a persones amb mobilitat reduïda.

Cada secció esportiva disposarà d’un àmbit propi i compacte que inclogués totes les dependències necessàries, que disposés de 24 Llotges VIP i quatre ‘skybars’ amb visió de pista.


NOU PALAU BLAUGRANA: El projecte tècnic por fcbarcelona