La gent d’EVO ha pogut gaudir de la melodia del BMW M2

Si hi ha una cosa per la qual un cotxe ens pot arribar a enamorar, aquesta és el so però, per desgràcia, és un element de mesura bastant teòric. M’explico, avui dia la gent compra molts cotxes, però la majoria són dièsel o benzina de baixa cilindrada. Els motors ja no fan el so d’abans ni rugeixen amb força, si volem aquesta sensació hem de buscar un cotxe de tall esportiu i amb un motor carregat de cavalls. Per això diem que és un element de mesura teòric ja que la majoria dels sons els gaudim gràcies a vídeos com aquest d’EVO on, després d’una llarga explicació del model, es decideix engegar el BMW M2 i escoltar la seva deliciosa melodia.

En aquest últims minuts del vídeo és on heu de pujar el volum i sentir l’agradable so ronc del motor turbo del proper BMW M2, un dels models més esperats per aquest 2016. I no només això, sinó que també és un dels BMW M que més ganes hi ha de veure’l en directe. La gent d’EVO ja ho ha pogut fer, però només això, ja que, tot i ser un mitjà de referència a nivell mundial, encara no els hi han deixat per rodar amb ell; BMW sap com posar les dents llargues.

Com molts ja sabeu, el BMW M2 és més petit i econòmic que el seu germà gran, el BMW M4, però el gran ja pot vigilar perquè el petit arriba trepitjant molt fort. Ho avala el seu poderós motor de 3 litres TwinPower Turbo de 360 CV que combinen amb un pes força més reduït que el del M4. Les seves quatre sortides d’escapament o la musculatura que exhibeix, el delaten com un M de cap a peus.

La bona notícia és que ja queda poc perquè arribi als concessionaris i al mercat espanyol ho farà amb un preu que parteix dels 62.900 euros.