Ajornat el judici contra nou activistes de la PAHC de Sabadell

0
La PAHC de Sabadell ha fet una assemblea de valoració sobre la cita judicial després de l'ajornament. Foto: @PAH_Sabadell

Els representants de Catalunya Caixa i BBVA no s’han presentat als jutjats, mentre que la PAHC sí. El judici es farà el 29 de febrer.

 

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca i la Crisi (PAHC) tenia aquest matí un judici per una denúncia presentada per Catalunya Caixa i el BBVA contra nou activistes. La cita, però, s’ha ajornat fins el proper 29 de febrer perquè els representants de les entitats financeres no s’hi han presentat.

La denúncia remet a una acció de la PAHC del 23 de novembre passat, en la que activistes es van tancar a les sucursals de les dues entitats financeres de l’avinguda Barberà de Sabadell per reclamar el compliment de la ILP catalana d’habitatge. La PAHC ha assegurat a Ràdio Sabadell  que seguiran pressionant el BBVA – entitat en la que Catalunya Caixa es troba fusionada – perquè mantingui el seu compromís de no denunciar cap més activista.

La PAHC de Sabadell ja va haver d’acudir la setmana passada als jutjats per la causa contra tretze activistes que havien ocupat l’oficina del BBVA del carrer Alfons XXI durant 17 dies per la retirada d’avals a una desena de famílies. El procés ha quedat vist per sentència. Els activistes que havien de declarar avui han rebut el suport de companys de la plataforma a les portes dels jutjats de Sabadell.

.