Akuma arriba a Tekken 7

  0

  Bandai Namco aprofita la celebració del torneig anual del popular títol de lluita per anunciar que Akuma arriba a Tekken 7

  Els videojocs de lluita segueixen de moda. Si fa uns dies parlàvem del vídeo introductori de Street Fighter V, avui toca anunciar que Akuma arriba a Tekken 7. Es tracta d’un dels personatges més emblemàtics de la saga Street Fighter i és qui, curiosament, es troba a faltar dins la propera entrega del títol de Capcom. A dia d’avui, a menys de dos mesos de l’estrena mundial, la presència de l’arxienemic de Ryu a Street Fighter V segueix sent una incògnita.

  Però Akuma arriba a Tekken 7, un videojoc que actualment només es troba disponible a les sales recreatives japoneses i que té prevista una important actualització coneguda com “Fated Retribution“. L’esperada setena entrega numerada de la franquícia, estrenada amb la primera consola PlayStation, segueix sense una data d’estrena confirmada per a la resta del món. Però el seu desenvolupament per PlayStation 4, Xbox One i Windows és un fet.

  Una possible prova de foc

  El 6 de març de 2012 es va estrenar Street Figher X Tekken, el primer ‘crossover‘ de les dues franquícies més populars dels jocs de lluita. Com que la recepció del joc va ser especialment positiva, Capcom i Namco (els segells propietaris de Street Figher Tekken respectivament) han donat a entendre més d’un cop que la possibilitat d’una versió inversa del joc -amb les mecàniques de Tekken com a protagonistes- es pot acabar materialitzant.

  Si Akuma arriba a Tekken 7 és, segurament, per veure si la fórmula funciona i té una bona acollida. Tot i això, l’anunci d’un possible Tekken x Street Figher és difícil que arribi aviat si tenim en compte que Street Figher V -la primera de les diferents versions que acostuma a rebre cada entrega numerada- és a punt d’estrenar-se i Tekken 7 arribarà, molt possiblement, a Europa i América l’any 2016.