El DeLorean DMC-12 tornarà a fabricar-se per viatjar al futur

Per fi en Doc pot estar content, podrà crear una màquina del temps amb una nova carrosseria per tal que en McFly pugui viatjar a qualsevol any; i és que després de moltes súpliques i pregàries, els fans de ‘Back to the Future’ poden estar contents. Ja fa vàries dècades que el DMC DeLorean ens va abandonar, ara només es manté com una peça de col·lecció d’alguns afortunats, però aviat les coses poden canviar ja que DeLorean Motor Company, companyia que va produir el DeLorean DMC-12, ha anunciat que el famós model torna al 2017, això sí, ho farà amb una sèrie limitada.

Aquesta gran notícia és, en part, gràcies al Govern d’Estats Units que ha autoritzat al fabricant per posar en marxa la seva cadena de muntatge i, conseqüentment, introduir al mercat aquest renovat i desitjat model. La fabricació es durà a terme a la planta de producció de DeLorean Motor Company situada a Texas i, de fet, serà el primer cop que es produeixi al país americà ja que el model original es feia a Irlanda del Nord, tot i que el seu mercat potencial era precisament Estats Units, d’aquí que molts segueixin pensant que era un cotxe estatunidenc.

Com no podia ser d’una altra manera, la base del nou model serà el DeLorean DMC-12 de 1982 però no serà una rèplica exacte ja que, com tot, el temps passa i cal adaptar-se a ell. Segurament s’apostarà per unes línies més modernes i uns materials més lleugers, així com un alt nivell de tecnologia.

La xifra d’exemplars que la companyia està disposada a fabricar no és del tot exacte, però sí que aniria sobre les 300 unitats que sortirien a la venda per un preu que es situaria al voltant del 100.000 dòlars; però, com dèiem al principi, per això encara hem d’esperar un any i veure la silueta definitiva d’aquest renovat DeLorean DMC-12.