Albert Batlle, director general dels Mossos d’Esquadra, reconeix que estudiaran el projecte tot i no tenir constància oficial

“Analitzarem amb detall la proposta concreta que el Barça ens pugui presentar, i seran els operatius policials el que acabin de determinar la bonança o no del projecte que en aquests moments es planteja”. Albert Batlle, director general dels Mossos d’Esquadra, reconeix que estudiaran la nova grada d’animació del Camp Nou tot i no tenir un “coneixement concret” del projecte.

Malgrat rebutjar fa mesos la proposa per no poder garantir la seguretat a l’estadi, Batlle reconeix que intentaran arribar a un nou acord: “Tradicionalment els Mossos d’Esquadra han tingut moltes reticències amb aquest tipus d’espai. Fa un any es va obrir un diàleg amb el club per veure com es podia reconduir això i arribar a punts d’acord, però gestionar un espai d’aquests és un tema complicat, sempre per evitar derives. No ens preocupa tant el fet de crear l’espai com que es consolidi com el que ha de ser, un espai d’animació, de festa, i no un reducte de grups radicals com històricament ha passat, no només al Barça, sinó en molts clubs del país”.