Albert Llovera ha iniciat els test amb l’equip Krzysztof Holowczyc per tal de preparar-se per participar en la propera cita que es disputarà a Noruega

Tot i que la vida sovint no és del tot justa i ens vulgui privar de certes coses, sempre existeix la voluntat i la superació per fer front a imprevistos que no haguéssim desitjat mai. Segurament aquest sigui el cas de l’Albert Llovera que un dia per mala fortuna va veure com la seva vida feia un gir de 180 graus. Tot i així, va ser capaç de mirar endavant i seguir amb allò que l’apassionava, sempre amb un esperit de superació i valentia admirable.

Després de córrer multitud de ral·lis i de participar en el Dakar, fos en cotxe o camió, el pilot andorrà busca un nou repte que el catapulti cap a una altra disciplina automobilística. Aquesta mateixa setmana ha iniciat els test amb l’equip Krzysztof Holowczyc per tal de preparar-se per participar en el Naf World RX de Noruega, prova que forma part del Mundial de Rallycross i que es disputarà el pròxim 10 de juny.

De moment, Albert Llovera ens ha deixat unes imatges i vídeos al seu perfil oficial de Twitter on es pot veure la seva satisfacció i il·lusió per afrontar aquest nou repte que està a punt de començar.

La prova de Noruega serà la primera on participarà el pilot andorrà, ja que, segons l’acord que va signar amb l’equip Krzysztof Holowczyc just després de finalitzar el Dakar, Llovera també participarà en les cites de Suècia i Catalunya. Aquesta última, igual que en l’edició anterior, es disputarà al Circuit de Barcelona-Catalunya els dies 17 i 18 de setembre.