Albert Ramos i Marcel Granollers avancen a Indian Wells - Diari Catala
El mataroní va refer-se d'un mal primer set per a acabar emportant-se la victòria | FOTO: Europa Press

Els catalans Albert Ramos i Marcel Granollers avancen de ronda al Masters 1000 d’Indian Wells després dels seus triomfs sobre Hyeon Chung i Damir Dzumhur

Bona estrena de ‘l’armada española’ al Masters 1000 d’Indian Wells, on es va coronar la jornada amb quatre victòries. Albert Ramos i Marcel Granollers van desfer-se en tres i dos sets del jove Hyeon Chung i Damir Dzumhur i Pablo Carreño es va estrenar al torneig californià amb un triomf sobre Evgeny Donskoy. Per la seva banda, el duel fratricida entre Íñigo Cervantes i Nicolás Almagro va caure del costat del basc.

El tennista mataroní Albert Ramos va aconseguir recuperar-se d’un mal inici en el seu partit per a superar amb una brillant reacció al prometedor Hyeong Chung en tres sets (2-6, 6-0, 6-3). Després d’un primer parcial dominat pel coreà, el català va mostrar la seva solidesa per a treballar-se un segon on es va adjudicar tres breaks (6-0). El set definitiu va estar marcat per la igualtat i amb una gran fortalesa mental Ramos va ser capaç de tancar el duel, neutralitzant fins i tot tres boles de trencament en contra al darrer joc.

Menys resistència va oposar Damir Dzumhur a la victòria de Marcel Granollers (6-1, 6-0). El barceloní va exhibir alguns dubtes amb la sacada a la primera mànega, però va mostrar una inspiració restant que només va permetre al bosnià apuntar-se un joc. Al segon set es va repetir la història i aquest cop el català va ajustar el seu servei per a no donar cap opció al seu rival.

Pablo Carreño va sumar el primer triomf de la seva carrera al Masters 1000 d’Indian Wells després de guanyar en dos sets a Evgeny Donskoy (6-3, 6-4) i Íñigo Cervantes va emportar-se l’enfrontament entre espanyols en un xoc igualat contra Nico Almagro (5-7, 6-3, 6-4).

La següent ronda els ha deparat adversaris complicats i és que si Albert Ramos se les haurà de veure amb Nick Kyrgios, Marcel Granollers ho farà amb Andy Murray. A Carreño l’espera Gaël Monfils, mentre que Cervantes es creuarà amb Milos Raonic.