Albert Rivera en contra del procés

0
Albert Rivera a extremadura - Diari Català
Albert Rivera a extremadura

 

Lamenta que es tapa el que “han robat CiU, els Pujol i la seva banda”

El president de C’s, Albert Rivera, ha criticat aquest dimarts que mentre al Parlament s’aprova una moció secessionista, que ha pronosticat que serà recorreguda i suspesa, d’altra banda es votarà “un altre fracàs més d’Artur Mas, que no surt investit” president, ja que per molt que digui que té majoria, no la té, ha dit.

“Així que és un altre fracàs més del senyor Mas”, ha asseverat Albert Rivera en una roda de premsa a Mèrida, en què ha considerat que la moció aprovada aquest dilluns al Parlament segurament des del 23F és el cop més fort a la democràcia els últims anys, ha dit.

A la seva intervenció, el president de C’s ha considerat que la declaració secessionista aprovada al Parlament també serveix perquè Artur Mas tapi les seves vergonyes i perquè s’oblidi la corrupció, moment en el qual ha recordat que “la corrupció no només esquitxa CiU, també esquitxa el PP i el PSOE“.

RECORRERIA AL TC

“Sí jo si fos president recorreria al Constitucional, i demanaria suport als altres líders polítics, perquè això és el que ha de fer un estadista”, ha assenyalat el líder de Ciutadans, qui ha reafirmat que si fos president sí que reformaria Espanya, no com Rajoy, que no vol reformar-la i no vol canviar res, ha dit.

“Aquesta és la diferència, qui vulgui que tot segueixi igual, que voti quatre anys més Rajoy, qui vulgui un canvi profund en la reforma d’Espanya per seguir junts, i més forts, aquí està Ciutadans”, ha conclòs.

A preguntes dels periodistes, Albert Rivera ha assenyalat que no l’ha trucat Mariano Rajoy per reunir-se sobre aquest assumpte, i ha insistit que si ell fos president el que faria és “demanar suport i tenir els altres líders polítics”, ja que el lideratge és no tenir por de parlar amb els altres.