En un article a 20Minutos, el líder de Ciutadans acusa tant a populars com Podemos d’instal·lar-se en el “quant pitjor, millor”

 

Malgrat no sembla que la segona votació d’investidura d’aquest divendres a la tarda hagi d’oferir un resultat diferent al primer, on Sánchez va perdre, des de PSOE i Ciutadans –els dos partits que van signar un pacte de governabilitat- no tiren la tovallola. Aquest divendres el diari 20 Minutos publica una carta del líder de Ciutadans, Albert Rivera, dirigida especialment a PP i Podemos, els dos principals partits que es mostren contraris a la investidura de Pedro Sánchez com a president de govern.

En aquesta carta Rivera defensa que l’acord entre els socialistes i C’s és “un bon acord per Espanya”, defensant les “200 mesures necessàries per reformar el nostre país”. Per tal de desbloquejar la situació d’ingovernabilitat a Espanya, Rivera ha demanat a PP i Podemos que, si bé “no volen sumar-se a aquest acord reformista i de progrés”, que “almenys no bloquegin” i permetin la formació d’un Govern.

Rivera ha presumit de que Ciutadans ha estat sempre ha disposició de negociar amb els dos principals partits, “cosa que no pot dir tothom”, en referència al Partit Popular, a qui acusa de no haver volgut reunir-se amb ells. “El bloqueig de la democràcia no és el que han votat els espanyols”, ha denunciat Rivera, que aquest divendres a la tarda tornarà, com la resta dels 40 diputats de Ciutadans, a votar a favor d’una investidura de Pedro Sánchez que, almenys en aquest intent, sembla no tirarà endavant.

Compartir
Article anteriorEspectacular caiguda d’un obrer a Terrassa
Article següentDos gossos ajuden a trobar una plantació de marihuana a Terrassa
Adrián Caballero
Redactor en cap. Periodista especialitzat en política amb experiència a mitjans com El Temps, Tribuna Interpretativa i Report.cat, entre d'altres. [email protected]