Alberto Fernández (PP) demana incloure més infraestructures als pressupostos

0
Alberto Fernández,
EP: Alberto Fernández,

EP / El president del grup municipal del PP a Barcelona, Alberto Fernández, ha demanat aquest dissabte al Govern municipal de Barcelona que inclogui la urbanització i construcció dels túnels de Glòries i l’arribada del metro de la L9 a la Zona Franca i al barri de la Marina en els pressupostos del consistori.

Fernández ha afirmat que fa falta que els pressupostos incloguin la inversió en els túnels de Glòries per permetre la cobertura de la Gran Via des del començament de la plaça de les Glòries, des del carrer Castillejos fins a la rambla Poblenou, per convertir la superfície en una “rambla verda per als veïns”, ha informat el partit en un comunicat.

“Si el Govern planteja paralitzar aquesta obra, anirà contra el criteri dels veïns dels quatre barris que envolten la plaça de les Glòries”, ha asseverat Fernández, i ha criticat que l’alcaldessa, Ada Colau, no s’hagi reunit amb la Comissió de Glòries des que va arribar al consistori.

Ha recordat que des que Colau és l’alcaldessa “no se sap res” dels 13 equipaments habitatges socials pendents al voltant de la plaça, i ha dit que el sorprèn que l’alcaldessa, que segons ell va arribar com la defensora de la participació, no ho demostri i prengui decisions unilateralment.

El líder popular també ha reclamat afegir en els pressupostos municipals l’arribada del metro a la Zona Franca i al barri de la Marina, i ha assegurat que és “urgent acabar les obres per connectar les línies L10 i L9 per donar servei a un barri que porta massa anys d’esperes”.

Fernández també ha criticat que l’Ajuntament no vegi prioritàries les obres de la plaça de Glòries però mantingui la seva idea d’unir les línies de tramvia per la Diagonal “sense tenir en compte que el 2010 els barcelonins ja van rebutjar aquesta possibilitat”.