Albiol demana escoltar Aznar

0
L'expresident Aznar, durant una intervenció en un debat | Foto: Europa Press
L'expresident Aznar, durant una intervenció en un debat | Foto: Europa Press
L’expresident Aznar, durant una intervenció en un debat | Foto: Europa Press

Anuncia que Camacho tindrà responsabilitats institucionals

El líder electe del PP al Parlament, Xavier García Albiol, ha apuntat aquest dimarts que totes les reflexions de l’expresident del Govern espanyol José María Aznar “mereixen ser escoltades amb atenció” tot i que no les comparteixi totes.

En una entrevista a Catalunya Ràdio recollides per Europa Press, s’ha referit així a l’avís d’Aznar al president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, que C’s està robant l’espai de centredreta al PP.

[quote]”És com aquelles persones que t’aprecien, et fan una sèrie de reflexions i tu acabes prenent la decisió que creus més important. Això significa que ho comparteixes tot? Tot no ho comparteixo, perquè no és tot tan senzill”, ha ressaltat.[/quote]

També ha avançat que la presidenta del PP català, Alicia Sánchez Camacho, tindrà responsabilitats institucionals “en un futur immediat”, tot i que no les ha concretat.

Després de postular-se per liderar la formació a partir del congrés que celebraran abans de l’estiu, ha pronosticat que tornarà a haver eleccions al Parlament l’any que ve perquè veu complicat que CDC i CUP coincideixin, més enllà del procés sobiranista, en l’aplicació de polítiques socials i econòmiques.