Albiol ofereix a Mas que renunciï a l’independentisme

0
Xavier García Albiol
Xavier García Albiol
Xavier García Albiol
Xavier García Albiol

Que treballi per la convivència a Catalunya

El pròxim líder del PP al Parlament, Xavier García Albiol, ha ofert aquest diumenge al president de la Generalitat, Artur Mas, que “renunciï a l’independentisme” i que arribi a un acord amb els partit que volen que continuï la convivència entre Catalunya i la resta d’Espanya.

Ho ha dit abans de la celebració de Societat Civil Catalana (SCC) amb motiu del Dia de la Hispanitat sota el lema ‘La España que nos une’, al teatre Victòria de Barcelona, on ha asseverat que si Mas no abandona el full de ruta secessionista, “caurà en mans de la radicalitat d’un partit antisistema com la CUP“, cosa que, segons ell, pot posar en risc milers de llocs de treball.

El líder popular ha dit que els partits que no volen que “Espanya es trenqui” estan obligats a seure a la mateixa taula, i ha subratllat que els sorprèn que el PSC intenti seduir Mas, mentre el candidat del PSOE a les eleccions generals, Pedro Sánchez, s’envolta amb la bandera espanyola.

Després que els periodistes li preguntessin sobre els resultats del PP a les eleccions del 27S, Albiol ha assegurat que el partit n’està “conscientment satisfet”, i ha dit que estableixen una bona base per encarar les eleccions generals a Catalunya amb garanties d’èxit.

[quote] “Al PP ha estat una setmana complicada. Podríem dir en termes esportius que ha estat una setmana de ‘pájara’, com els ciclistes, però les ‘pájaras’ passen i els campions segueixen endavant”, ha explicat Albiol, que s’ha mostrat convençut que guanyaran les generals.[/quote]